Reviews

Deel uw ervaring met ons!

Consumenten en bedrijven die overwegen een datarecovery te doen bij ICT Datarecovery, kunnen uw ervaring lezen ter ondersteuning van hun beslissing.

Wellicht heeft u een klacht waar u graag snel een reactie op wilt. Stuur uw klacht via het formulier klachtenregeling.

Goedkope Data Recovery hanteert een all-in prijs voor harde schijven met logische en elektrische/hardware schade, vaak overlappen recovery’s van harde schijven beide soorten schade. Voor Interne schade zoals defecte leeskoppen wordt uw harde schijf aangeboden voor een cleanroom traject.

Klanten beoordelen ICT Datarecovery met een 9,1

98 % van onze klanten beveelt ICT Datarecovery aan

 •    Alex Hermsen

  Na het eerste contact was ik me al bewust dat het een goed te vertrouwen bedrijf was. Zeer snelle reactie terug op je eerste vraag. Na het verzenden van mijn hardisk kreeg ik al snel een bericht dat hij ontvangen was. Ik werd echt de hele tijd op de hoogte gehouden van alles. En gelukkig konden mijn foto,s hersteld worden. Niet allemaal , maar wel zeker 90% van de foto,s. Hier was ik echt heel erg blij mee. Het is niet goed koop om dit te laten herstellen. Maar ik was maar al te blij dat ik mijn belangrijkste foto,s terug had. En hier ben ik dit bedrijf zeer dankbaar om.

 •    J. Brummelman

  Prima ervaring en geen verrassingen achteraf.

 •    Oene van der Brug

  Betrouwbaar adres voor datarecovery

 •    Henk Scholte

  Uitstekend

 •    Troost

  Meerdere keren correct "ontvangen" per de telefoon. Naar het bedrijf gegaan - gebruik de tom tom typische nieuwbouwwijk. Defecte apparaat achter gelaten. Binnen 24 u. een diagnose. Besloten de reparatie uit te stellen. Ik heb de factuur voor diagnose en retourzenden van het apparaat betaald. Heel snel (zo snel, dat ik me niet meer herinner hoe snel) kreeg ik het artikel keurig verpakt per pakketpost retour. Over een paar maanden ga ik weer naar hetzelfde bedrijf terug.

  Alle reviews

0512 - 729 059Stuur ons een email