Goedkope data recovery

Maar dan wel met professionele resultaten!

Als geen ander weten wij hoe complex het proces is om verloren bestanden te herstellen van een defecte harde schijf of NAS d.m.v. data recovery.

Wij herstellen bestanden van : Harde schijven, SSD en NAS systemen

   

0512 - 729 059

Goedkope data recovery. Maar dan wel met professionele resultaten.

Goedkope data recovery laten uitvoeren? Voor de laagste prijs? Met zelfs een “Laagste Prijs Garantie“? Doe dat dan wel bij ICT datarecovery! U wilt de beste kwaliteitsgarantie, zonder dat daarvoor de kosten oplopen. ICT Datarecovery is dé specialist in data recovery.

Goedkope data recoveryDe beste kwaliteitsgarantie vindt u bij ICT Datarecovery

Dankzij ons brede partner-netwerk door heel Nederland kunt u rekenen op goedkope data recovery op basis van professionele expertise. We werken samen met tal van partners door heel het land, waardoor we u op een voordelige wijze van dienst kunnen zijn. Blijkt er toch sprake van een meer complexe situatie en vraagt de data recovery om de unieke hoogwaardige werkwijze van onze professionele en ervaren data recovery ingenieurs? Uw datadrager is zowel bij onze partners als bij ons data recovery lab in uitstekende handen.

Goedkoop is géén duurkoop bij ICT Datarecovery!

We werken bij ICT Datarecovery uitsluitend met professionele ingenieurs. Zij beschikken over een diepgaande expertise en uitgebreide ervaring met data recovery. Dat betekent dat we zelfs de meest complexe problemen kunnen beoordelen, analyseren en vervolgens aanpakken. We herstellen data op uiteenlopende datadragers, zodat u belangrijke gegevens, documenten of media terug kunt laten halen. Bij ICT Datarecovery is goedkoop geen duurkoop.

Goedkope data recovery, de laagste prijs, de beste kwaliteit

Vooral benieuwd naar de prijs van data recovery, wilt u die zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren? We werken samen met een netwerk van partners door heel het land. Dat betekent dat we u via onze partners op een voordelige wijze van dienst kunnen zijn, gewoon bij u in de buurt. U kunt bij al onze partners terecht. Zij zorgen voor goedkope data recovery op basis van een gedegen werkwijze. De meeste data recovery uitdagingen zijn relatief gemakkelijk op te lossen, waardoor de kosten daarvoor niet te hoog op hoeven te lopen. Zij zorgen goedkoop voor de data recovery, zodat u de bestanden weer terug kunt laten halen.

Data recovery vanaf €325

We kunnen u heel goedkoop de data recovery aanbieden, dit is via onze partners vaak al mogelijk vanaf slechts €325. Dat betekent dat onze partners u bij veel van de aanvragen direct van dienst kunnen zijn en u daarvoor een hele lage prijs betaalt. Blijkt het toch meer complex te liggen en is daarvoor de kennis van onze professionele ingenieurs benodigd? Geen probleem, de partner brengt de datadrager snel over naar ons data recovery lab om daar direct voor u mee aan de slag te gaan. Uiteraard vertellen we u op voorhand de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Contact opnemen

Een goedkope data recovery laten uitvoeren, waarbij u kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze specialisten en partners? Bel ons of vul het aanmeldformulier in voor een gratis diagnose.

Hoe kunnen wij u helpen

ICT Datarecovery helpt u met het terug halen van verloren data, voor particuliere en zakelijke klanten. Voor data recovery hanteren wij heldere en transparante vaste prijzen, zonder verrassingen achteraf.

Aanmelden gaat eenvoudig en snel, een afspraak maken is niet nodig. ICT Datarecovery richt zich voornamelijk op data recovery van harde schijven met een aansluiting IDE, sATA en USB.

No Cure – No Pay :: Geen gegevens, geen kosten! * m.u.v. eventuele verzendkosten of vooraf besproken prijsafspraken of toeslagen met diagnose kosten.

Na uw aanmelding via de website kunt u de mediadrager opsturen of op afspraak langsbrengen in Drachten. Het is niet mogelijk om te wachten op de recovery.

Bel ons direct bij problemen met uw datadrager

0512 – 729 059

of stuur een e-mail naar info@ictdatarecovery.nl Emails worden ook in het weekend en op feestdagen beantwoord.

maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00-21:00 uur.

Openingstijden:
Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Bezoekadres:
Fivel 3
9204 CE Drachten

Direct aanmeldenTarieven0512 - 729 059Stuur ons een email