Over ICT Datarecovery

ICT Datarecovery helpt particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties met het herstellen van data op defecte harde schijven, NAS systemen en SSD schijven.
Direct aanmelden

Over ICT Datarecovery

ICT Datarecovery verzorgt eerstelijns data recovery. Dat wil zeggen dat wij uw data herstellen als u problemen heeft met uw harde schijf of met een andere datadrager. In 95% van alle gevallen slagen wij erin om de verloren data succesvol te herstellen, mits er geen interne schade is.

ICT Datarecovery is sinds 2012 met een klein team actief en werkt met veel inzet aan uw dataverlies. Wij zijn zeer flexibel, houden van korte lijntjes en waarderen een persoonlijk aanpak gedurende het gehele traject. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar en werken zelfs in het weekend aan uw data recovery opdracht.

Wij weten dat data recovery een dure, maar de enige oplossing is voor problemen met bijvoorbeeld een harde schijf. Maar door onze aanpak en efficiënte werkwijze, zijn wij de goedkoopste van Nederland! Wij maken gebruik van de nieuwste professionele hardware en software, zodat de kwaliteit van het data recovery traject voorop staat.

Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om de data op uw datadrager te herstellen, dan werken wij samen met een jarenlange partner van ons. Wanneer een harde schijf dusdanig defect is, is een cleanroom traject de enige oplossing om de data te herstellen. Hiervoor werken wij samen met onze partner, maar de gehele communicatie loopt via ons.

Uw datadrager is bij ons in goede handen!

Heeft u vragen over uw dataproblemen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een helder advies via 0512 – 729 059.

Klanten van ICT Datarecovery

Wij vermelden geen namen of logo’s van klanten, zodat onze geheimhouding hierin niet in twijfel kan worden gebracht. Wij werken met zeer gevoelige informatie van klanten en daarom is geheimhouding en discretie het allerbelangrijkste in onze bedrijfsvoering. Wel kunnen we vermelden dat wij zakendoen met een breed scala aan klanten, zoals:

  • Particulieren
  • Scholen en universiteiten
  • Advocaten en deurwaarders
  • Verzekeringsbedrijven
  • ICT-bedrijven
  • Midden- en kleinbedrijf (mkb)
  • ZZP-bedrijven
  • Instellingen
  • Verenigingen en stichtingen

Klanten beoordelen ICT Datarecovery met een 9,1

98 % van onze klanten beveelt ICT Datarecovery aan

Direct aanmeldenTarieven0512 - 729 059Stuur ons een email